Lampice mikro žica 100 led-ica (hladno bijele) – DexXer®

3,20 (24,00 kn)

Predviđeno vrijeme dostave:

2-5 radnih dana

Jamstvo:

Mogućnost plaćanja:

Opća uplatnica (virman)

Gotovina dostavljaču (pouzeće)

Kartično plaćanje (uskoro)

Video proizvoda
Opis proizvoda

Lampice mikro žica 100 led-ica (hladno bijele) – DexXer®

ŽIČANO SVJETLO 100 LED – HLADNO BIJELO – RADI NA BATERIJE
ENERGETSKI UČINKOVITI – LED diode ne troše puno energije, zahvaljujući čemu jedan set baterija traje dugo.

SVESTRANE – služit će ne samo kao lampice za božićno drvce za Božić, one su i odličan način za ukrašavanje stolova, polica, cvijeća i atmosferične pozadine za fotografije. Izgledaju lijepo gdje god ih postavimo, dodajući ugođaj sobi.
BATERIJE – žica se napaja na baterije, tako da ne moramo brinuti o dostupnosti izvora napajanja. Svjetleće lampe mogu ukrasiti bilo koju površinu, čak i na nestandardnim mjestima – bez kabela i produžnih kabela.
FLEKSIBILNA ŽICA – žica je fleksibilna pa od nje možete složiti bilo koji oblik. Uz takvu žicu svaki će ukras dobiti karakter i šarm.

 

 

SPECIFIKACIJA

boja lampe: bijela
boja osvjetljenja: hladno bijela
količina: 100 LED dioda
napajanje: 4.5V (3x 1.5V) 3x AA baterije (nisu uključene)
snaga: 2W
nepropusnost: IP20
ukupna dužina: 10m
težina: 50g
težina s pakiranjem: 55g

Prekrasne LED lampe na baterije ukras su koji će svakom interijeru dodati ugođaj, karakter i jedinstvenost. Bijela LED žica služit će ne samo kao ukras za božićno drvce – izgleda lijepo gdje god se stavi. Žičane LED lampe mogu ukrasiti cvijeće, policu, stol, prozore, čaše, vaze itd. Također će savršeno poslužiti kao zanimljiva pozadina za atmosferične fotografije. Popularne društvene mreže vole ove vrste prekrasnih, čarobnih fotografija! Budite kreativni i upotrijebite ih za stvaranje zanimljivih fotografija koje će svijet voljeti. LAMPICE MIKRO ŽICA 100 LED-Ica *Hladno Bijele*

Specifikacije: