LEGO® CITY 60320 vatrogasna postaja

63,00 (475,00 kn)

Predviđeno vrijeme dostave:

2-5 radnih dana

Jamstvo:

Garancija

1 godina

Mogućnost plaćanja:

Opća uplatnica (virman)

Gotovina dostavljaču (pouzeće)

Kartično plaćanje (uskoro)

Video proizvoda
Opis proizvoda

Pridruži se Finnu McCormacku, Freyi McCloud i njihovim kolegama vatrogascima u napetim pustolovinama u gradskoj vatrogasnoj postaji. Pogledaj kontrolnu sobu i odaje vatrogasaca, a onda se šipkom spusti do prostorije s kamionima. Jao, mačić je u opasnosti, a požar bjesni! Uzmi ljestve, pokreni helikopter koji baca vodu i uđi u vatrogasni kamion. Vrijeme je za akciju!

 

• Vatrogasni komplet igračaka za djecu od 6 godina i stariju – odvedite djecu u centar akcije kompletom LEGO® City Vatrogasna postaja (60320) s više modela i dva lika iz televizijske serije LEGO City Adventures.

• Što je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave vatrogasnu postaju na tri razine, kamion i helikopter, 5 figurica, figure psa i mačke te LEGO® ploču za cestu kojom mogu spojiti komplet s drugima iz serije LEGO City.

• Zabavne funkcije obogaćuju igru – djeca mogu ispaliti LEGO® elemente vodenog mlaza iz vatrogasnog helikoptera te vodene strelice iz vatrogasnog kamiona.

• Poklon za sve prigode – LEGO® vatrogasna igračka može biti dar za rođendan, blagdane ili iznenađenje za bilo koji drugi dan za male LEGO graditelje i djecu koja žele proširiti svoj grad.

• Mnogo prostora za igru – vatrogasna postaja na tri razine ima garažu, recepciju, odaje vatrogasaca i kontrolnu sobu, a visoka je više od 30 cm, široka 34 cm i duboka 32 cm.

• Dodaci za LEGO® figurice – sadrži 4 kacige i voki-toki, vatrogasnu sjekiru, šalicu, kutiju za pizzu i vatrogasni aparat.

• Tiskani i digitalni priručnik za slaganje – dok djeca slažu, mogu približavati, okretati i pregledavati završeni model u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.

• Istraživanje svijeta kroz igru – kompleti igračaka iz serije LEGO® City osmišljeni su tako da pomažu u razvoju tjelesnih vještina i samopouzdanja kroz kreativnu igru.

 

Set sadrži: 540 dijelova.

Preporučena dob: 6+ godina.

Specifikacije:

Brand:

Brand

LEGO®