LEGO® NINJAGO® 71763 lloydov trkaći evo auto

31,00 (234,00 kn)

Predviđeno vrijeme dostave:

2-5 radnih dana

Jamstvo:

Garancija

1 godina

Mogućnost plaćanja:

Opća uplatnica (virman)

Gotovina dostavljaču (pouzeće)

Kartično plaćanje (uskoro)

Video proizvoda
Opis proizvoda

Pomozi Lloydu da sagradi veće, snažnije i brže vozilo za ninje koje će mu pomoći u borbi protiv zlih zmijskih ratnika. Opa! Kobra Mehaničar stiže na četverokotaču s bacačem plamena, a Dinamitni Piton ima puškui štapić dinamita! Možeš sastaviti Lloydovo vozilo kroz tri faze, od buggyja do oklopnog automobila spremnog za bitku. Kada ispuniš misiju, dobit ćeš kolekcionarsku zastavu prilagodljivosti.• Model auta za ninje 3-u-1 – poklonite LEGO® obožavateljima sve što trebaju za pustolovine s ninjama u kompletu NINJAGO® Lloydov trkaći EVO auto (71763) koji mogu sagraditi na tri načina.

• Sadrži 3 figurice – komplet igračaka s ninjom sadrži Lloyda s mačem, Kobru Mehaničara na četverokotaču s bacačem plamena i Dinamitnog Pitona s puškom i štapićem dinamita za napete borbe.

• Nadogradnja vozila – model auta za ninju može se pretvoriti iz buggyja u snažnije i brže vozilo s oklopom, zlatnim bočnim pločama, dvama pucačima i spojlerima s oštricama.

• Kolekcionarska zastava – kao novost iz siječnja 2022., kada djeca ispune misije i pobijede zmije, dobivaju zastavu prilagodljivosti koju mogu staviti na auto.

• Još nagrada – potražite zastave i u 7 drugih NINJAGO® kompleta, uključujući Jayev gromoviti EVO zmaj (71760), Zaneov snažni EVO robot (71761) i Kaijev vatreni EVO zmaj (71762).

• Slaganje i igra – uz komplet igračaka s ninjom od 279 dijelova djeca od 6 godina i starija mogu slagati dok glume u pričama o ninjama sa svojim junacima.

• Igra na putu – model auta visok je više od 9 cm, dug 20 cm, a širok 14 cm, što je savršena veličina za igru kod kuće ili na bilo kojem drugom mjestu.

• Fantastična zabava – uz igračke iz serije LEGO® NINJAGO® djeca mogu upotrijebiti maštu da uđu u svijet iz mašte u kojem mogu sudjelovati u borbama dobra i zla.Set sadrži: 279 dijelova.

Preporučena dob: 6+ godina.

Specifikacije:

Brand:

Brand

LEGO®